Ganoderma kávéklub

Egy egészséges élvezet!

Te szoktál tervezni? Célokat kitűzni?

tuzzki celokat

Te hogy álsz a tervezéssel célokkal?

A január nálam a tervezés hónapja. Az igazság az, hogy ezt a két ünnep közt terveztem el készíteni, de ez nem sikerült, rokon látogatás, és a gyerekeim is itthon voltak, így ez maradt januárra.

És kész meg csináltuk.

A cél megtervezéséhez hozzá tartozik, az előző év elengedése. Ehhez már tavaly is használtam segédletet, és az idén is ezt használtuk segítségül.#yearcompass

20170101_141158

Eddig csak én csináltam meg a tervezést, viszont, mivel most már ketten a párommal építjük házózatunkat, így ketten készítettük el a célunkat.

Hogy milyen célokat is tűztünk ki?

Azt mondják, és írja a szakirodalom, hogy 7 területen kell kitűzni célokat.

A karrier vagy munka, családi és egészségi célok, szellemi célok, társadalmi célok, pénzügyi célok, érzelmi, spirituális célok.

Ebből, mi az idén, három területet választottunk ki, a karrier, az egészség, és a család.

A karrier céloknál azt tűztük ki, hogy augusztusban, főállásban építjük a DXN hálózatunkat, november végén pedig el érjük, a gyémánt szintet.

Az egészségünket szeretnénk meg tartani, ezért az étrendünkön változtatunk, és többet mozgunk.

A családi terveknél, azt terveztük, hogy több értékes minőségi időt töltünk együtt!

Be vallom öszintén, hogy nem könnyű. Fejben sokkal könnyebb el tervezni, hogy mit szeretnénk elérni, mint leírni.

A párom most szembesült ezzel először, és mondta is, hogy itt van a fejemben, miért kell ezt leírni?A karrier tervnél azt mondta, hogy mi van, ha amit el tervezünk nem jön be?

Persze, nem biztos, hogy minden úgy történik, ahogy mi azt el tervezzük, de van egy irány, ahová szeretnénk el jutni., és egy út, amin végig megyünk.

Azt látni fogjuk, ha nem úgy sikerül, ahogy el terveztük, a hónapok értékelésekor, és akkor se mondunk le a célunkról, ha nem megnézzük mit csináltunk rosszul, mit kellene másképp csinálni, és újra tervezzük.

Tudom, most Te is azt mondod, hogy ez csak a sikeres embereknek való.

Nos, ellent kell hogy mondjak, mert ez nem így van. Ezt a hétköznapi embereknek is ajánlanám, hiszen cél nélkül élni, olyan mintha csak sodródnánk az árral.

Igen kell egy cél, amit el szeretnénk érni az életben, Például, ha hiteleid vannak, akkor legyen az a cél, hogy kifizeted mondjuk az egyik hiteled.

Hogy hogyan kell kitűzni célokat?

Szivesen segítek neked ebben, és ha gondolod, dolgozzunk együtt a Te álmodért!

Legyen vidám szép napod! :)