Ganoderma kávéklub

Egy egészséges élvezet!

Támad az influenza. Mit tehetünk ellene?

influenza

 

Bizony ösztöl tavaszig terjedő időszakban, a nátha a leggyakoribb betegség. Mivel cseppfertőzéssel jár, így akár járvány is kialakulhat. Ehhez kedvez az enyhe időjárás is. Gondolom, hogy ezzel nem mondtam újat neked.

Először kapar a torkunk, folyik az orrunk, utána már levegőt sem tudunk venni az orrunkon, teljesen el dugul., majd fáradság, gyengeség vesz úrrá rajtunk, és még a láz is dolgozik bennünk.

Ugye ismerősek ezek a kellemetlen tünetek.

De mit is tehetünk , hogy meg előzzük ezeket a járványokat?

Azt mondják a szakemberek, hogy öltözködjünk rétegesen, menjünk ki a szabadba sétáljunk, vagy sportoljunk, és együnk friss zöldségeket és gyümölcsöket.

Igen ám, csak hogy ma már a zöldségek és gyümölcsök nem tartalmazzák azt a vitamin szükségletet, ami a szervezet egészséges működéséhez kell.

A gyümölcsök, és a zöldségek el fogyasztása mellet szükségünk van étrend-kiegészítőkre is.

Nagyon sok étrend-kiegészítők vannak a piacon. Viszont, én azt javaslom, olyan étrend-kiegészítőket válassz, ami nem mesterséges, szintetikus az alap anyaga, hanem természetes gyógynövények.

Ilyen pl. a DXN Spirulina.

A Spirulina tartalmazza mind azokat az ásványi anyagokat, és nyomelemeket, ami a szervezet működéséhez kell. Olyan aminósavakat tartalmaz, amit szervezetünk nem tud előállítani, viszont fontosak, mivel ezáltal,a megfelelő fehérjék , enzimek felépülhetnek.

Négy tabletta 1kg zöldségnek felel meg.

A Spirulina betegségek következtében fellépő alultápláltság megszüntetésére és betegség utáni lábadozásban segíthet.Segíthet, a gyógyszerek okozta káros mellékhatások csökkentésében, a daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésében, máj, szív, vesevédelemben, és segíthet a vírusfertőzések meg előzésében, a légúti megbetegedések okozta panaszok mérséklésében.

Különösen ajánlott, olyan kisgyermekeknek, akik nem szeretik a zöldségeket.

Fontos el mondanom, hogy az itt leírtak nem helyettesítheti az orvosi konzultációt, illetve a megfelelőtáplálkozást!

Ha többet szeretnél többet tudni a Spirulináról, akkor az információt kérd itt!

 

 

Mentés