Ganoderma kávéklub

Egy egészséges élvezet!

Hogyan tudsz, és mennyi pénzt lehet keresni a DXN üzletben?

A DXN üzletben nem máról, holnapra leszel milliómos.

Tehát, ha egy olyan lehetőséget keresel, amivel máról-holnapra milliomos szeretnél lenni, akkor ez az üzleti lehetőség nem neked való.

Viszont, ha egy hosszútávú, stabil lehetóséget keresel, akkor jó helyen jársz.

Hogy mennyit is lehet keresni a DXN-ben?

Ez természetesen függ a hozzá állásodhoz, mennyire veszed komolyan, hogyan tekintesz a DXN-re.

Hobbiként, vagy vállalkozásként.

Nem árulok zsákba macskát. Először be kell fektetned. No ne ijedj meg, nem kell több száz ezer ft-os csomagot megvenned, ahhoz hogy pénzt keress a DXN-ben.

Viszont bele kell fektetned az idődet. Hiszen a szabadidőd egy részét bele kell, hogy fektess.

Természetesen el lehet indulni, egy doboz kávéval, de vannak különböző csomagok, amivel nyílvánvaló, hogy gyorsabban tudsz pénzt keresni, -amit ajánlok is azoknak, akik komolyan gondolják, akik vállalkozásként tekintenek a DXN-re, viszont ez sem kötelező. Ez mindenki saját egyénisége, és lehetősége, hogy hogyan tud el indulni.

Most nézd meg a videót, amiben egyszerű magyarázatot találsz a DXN marketing tervére.

 

Nos, hogy akkor mennyit is lehet keresni a DXN-ben?

Sokat. Csak rajtad áll, mennyi munkát fektetsz bele.

Ismerek olyan DXN munkatársat, aki hat hónap alatt el érte a gyémánt szintet, ami már közel egymillió forint a jövedelme, viszont ez is attól függ, hogy mennyi a csoport forgalma. Tehát az sem garancia, hogy a gyémánt szinten ennyit fogsz keresni.

Tehát, ha azt vártad, hogy pontos számot mondok neked, és időt, hogy ennyi idő alatt, ennyit lehet keresni, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Minden töled függ, hogy mennyit keresel.

Van egy marketing tervünk, ami alapján ki lehet számolni nagyjából, hogy milyen forgalom mellet, milyen jövedelemre számíthatsz.

A másik kérdés, amit fel tettek nekem:

Meg lehet e ebből élni?

A válaszom, határozottan igen!

Bár én még másodállásban dolgozom a DXN-ben, de sokan már főállásban dolgoznak, és egyre többen   cserélik le a főállásukat a DXN-re.

Az biztos, hogy a DXN egy kockázat mentes vállalkozás, hiszen nincs több százezer forint befektetés, és semmi kötelezettség nincs.

Sőt, most van egy olyan lehetőség is, hogy ki próbálhatod magad, ingyen, regisztrációs díj nélkül!

Én azt javaslom, hogy személyesen beszéljünk erről, és találjuk meg a Te személyedre, és lehetőségedre szabva, hogyan tudsz elindulni! Ehhez nem kell mást tenned, mint fel venned a kapcsolatot velem itt!

Gyere és valósítsuk meg együtt  a Te álmaidat!

Mentés